Hotels & Catering. Teacher's Guide

Hotels & Catering. Teacher's Guide

Nr produktu:9781471530081

Dostępność:Dostępny

Cena:59,00

Ilość:
  • Opis produktu
  • Tytuły powiązane

Przewodnik dla nauczyciela (Teacher's Guide) zawiera scenariusze lekcji, odpowiedzi do wszystkich zadań oraz zapis nagrań.

  • Parametry
  • Materiały dodatkowe
TytułHotels & Catering. Teacher's Guide
AutorVirginia Evans, Jenny Dooley, Veronica Garza
ISBNVirginia Evans, Jenny Dooley, Veronica Garza
Oprawabroszurowa, laminowana

Informacje o materiałach dodatkowych dla ucznia i nauczyciela można znaleźć na stronie egis.com.pl»

Wydawcy

Używamy plików cookies, aby ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu, zmień ustawienia swojej przeglądarki. Polityka prywatności

Zamknij